Ljubavi definitivno došao kraj: Raskinuli Irina Shayk i Bradley Cooper

Piše: Redakcija

FOTO: AFP

Četvorogodišnja ljubavna bajka između Irine Shayk i Bradleyja Coopera je okončana. Problemi koji su se pojavili unutar njihove veze, kulminirali su posljednjih mjeseci,  ali je par nekako uspjevao stvoriti privid i rijetkim zajedničkim pojavljivanjima u javnosti samo na kratko održavao svoju vezu živom. Prema pisanju britanskog tabloida “The Sun”, manekenka je napustila njihov zajednički dom.

– Stvari su se zakomplicirale, a Bradley i Irina svoj su odnos dodatno zahladili. Veza im je u krizi već nekoliko mjeseci, zato je Irina odlučila da bi bilo najbolje za sve da se ona preseli u svoj vlastiti dom. Sudeći po svemu, čini se da nema naznake za njihovo pomirenje – otkrio je izvor blizak paru i dodao kako se ipak trude ostati u dobrim odnosima, ponajviše zbog odgoja kćerke Lee De Seine.

View this post on Instagram

Ирина Шейк и Брэдли Купер расстались официально. Кстати, сообщить о своем расставании они собирались еще перед выходом фильма «Звезда родилась», но все это время просто создавали видимость отношений. Причиной задержки стал карьерный подъем Купера, чтобы уменьшить негативные новости, но, с другой стороны, был бы отличный черный пиар, если бы подкидывали противоречивой информации. Шейк уже съехала от супруга. #иринашейк #бредликупер #irinashayk #BradleyCooper

A post shared by Не астролог,но пишу о звездах⭐ (@winecoffeenews) on

Nakon što se u šetnji pojavila bez vjereničkog prstena, mediji su prenijeli vijest da je među njima gotovo. Par je započeo svoju ljubavnu romansu 2015. godine, ali je nakon spekulacija o ljubavnoj romansi između glumca i pjevačice Lady Gage, njihova veza postala sve slabija.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti