Porodično gnijezdo u Los Angelesu: Pogledajte kako izgleda dom Jessice Albe

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BxYOM5TFXGU/

Slavna glumica Jessica Alba nakon samo 20 minuta šetnje kroz luksuznu vilu bila je sigurna da je želi imati u svom vlasništvu. Glumica je po prvi put ove godine odlučila otvoriti vrata svoje vile u kojoj živi s mužem Cashom Warrenom i njihovo troje djece, javnosti.

Kuća u kojoj žive kupljena je prije gotovo osam mjeseci, ali je Jessici trebalo mnogo truda da je uredi onako kako sada izgleda.

– Željeli smo mjesto na kojem možemo gledati kako se naša djeca igraju i odrastaju – kazala je glumica koja je pri tom mislila na veliko dvorište koje okružuje ovu vilu.

Kada se bacila u potragu za novim domom upravo je veliko dvorište bilo prvo na listi njenih prioriteta. Već nakon 20 minuta razgledanja kuće Jessica je shvatila da želi je kupiti, a inspiraciju za uređenje pronašla je na Pinterestu.

Alba je priznala kako joj je omiljeni dnevni boravak u kojem porodica voli da doručkuje, potom kuhinja jer je veliki zaljubljenik u kuhanje, te terasa u retro stilu. U kući dominiraju ogledala i reciklirano drvo.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti