Zasluženi odmor: Jelena Karleuša s kćerkama uživa na moru

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Nakon mnogih obaveza koje je imala tokom muzičkog takmičenja “Zvezde Grada”, pjevačica Jelena Karleuša odlučila je da malo odmori. Već je na ljetovanju, a fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama pokazuje da zaista uživa.

Ovog puta društvo joj prave kćerke, Atina i Nika i njena tetka Danijela Dmitrović. Za odmor za svoje mezimice i sebe izabrala luksuzni hotel “Regnum Carya Golf & Spa Resort” u Antaliji. 

Podsjećamo, veliko finale “Zvezda Granda” održano je prošle sedmice, a pobjedu je odnijela Goraždanka Džejla Ramović. Jelena nije bila zadovoljna konačnim ishodom, pa je iskazala i nezadovoljstvo zbog toga. 

– Veliko finale još jedne sezone “Zvezde Granda”. Iako sam posljednjih šest  mjeseci prošla kroz pravi životni pakao, trudila sam se da budem dobar mentor mojim kandidatima i da pokažem što manje stresa. Čestitam svim mojim kandidatima, a najviše finalistima. Svako do njih je mogao biti pobjednik. Po kvalitetu, talentu, ljepoti, harizmi, ali i glasovima – moj tim je bez konkurencije. Čestitam pobjednici Džejli Ramović, bravo mala. Čestitam Mariji. Čestitam svim kolegama iz žirija – izjavila je Jelena.

View this post on Instagram

🙋🏼‍♀️ #beachready 👙

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti