Palača potvrdila: Kumovi malenog Archiea ostat će tajna

Piše: Redakcija

Britanski princ Harry i Meghan Markle u subotu će krstiti svog dva mjeseca starog sina Archiea. Ovu vijest su zvaničnim saopćenjem potvrdili iz palače. 

– Archie Harrison Mountbatten-Windsor bit će kršten na intimnoj ceremoniji u subotu 6. jula. Kristit će ga nadbiskup od  Canterburyja u  kapeli u zamku Windsor. Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa će podijeliti nekoliko fotografija sa ceremonije. Imena kumova će, u skladu s njihovim željama, ostati tajna – stoji u saopćenju. 

Podsjećamo, Meghan i Harry su se vjenčali u maju 2018. godine, a 6. maja ove godine su dobili svog prvog sina. Najavljeno je da će maleni Archie ove jeseni, zajedno s roditeljima, krenuti na svoju prvu zvaničnu turneju, a tročlana porodica će posjetiti  Malawi, Angolu u i Južnu Afriku. 

FOTO: AFP

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti