Godinu nakon vjenčanja Senjamin Burić i Sonja Bašić održali svadbeno slavlje

Piše: Redakcija

Prošle godine pred matičarem sudbonosno DA izgovorili su Senjamin Burić bh. rukometni reprezentativac i igrač francuskog HBC „Nantesa“ i hrvatska rukometašica Sonja Bašić. Vjenčanju su prisustvovali samo najuži članovi porodice i kumovi, a svadbeno slavlje upriličili su ove godine.

Par se vjenčao u Zagrebu na Markovom trgu u Starogradskoj vijećnici. Kuma im je bila Sonjina najbolja prijateljica, rukometašica Andrea Penezić, a kum Senjaminov najbolji prijatelj iz Maglaja Nedžad Smajlagić. Ove godine svadbeno slavlje su upriličili na Golf terenima u blizini Zagreba, uz rijeku Savu, a gosti su više nego uživali. U nastavku pogledajte kako je izgledalo svadbeno slavlje.

Podsjećamo u njihov dom početkom septembra prošle godine stigla je i prinova, sinčić Ian koji je svojim roditeljima zasigurno promijenio svakodnevicu. Čaroliju roditeljstva, Senjamin je, priča nam, osjetio čim je sina Iana prvi put uzeo u naručje.

View this post on Instagram

Prva godišnjica💍 💑👪

A post shared by Senjamin Buric (@senjaminburic8) on

– Nemam riječi kojima bih opisao taj trenutak. Svakim danom je sve ljepše držati ga u naručju. Uloga oca me promijenila, jedva čekam da dođem kući i da provedem što više vremena s djetetom– kaže jedan od najuspješnijih bh. sportista, koji s porodicom trenutno živi u Hrvatskoj.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti