Život na visokoj nozi: Saša Popović otkrio da ima brod

Piše: Redakcija

Direktor “Grand” produkcije, Saša Popović, je u intervjuu za srbijanske medije otkrio jesu li tačni medijski napisi koji su se nedavno pojavili, a po kojima je kupio jahtu od milion eura. 

– Pričalo se i pisalo svašta, da sam kupio jahtu od milion eura, te da skipera plaćam deset hiljada eura. Prvo, sam vozim svoj brod koji košta daleko manje od te cifre. Sam ga perem, brišem i vodim računa o njemu – objasnio je Popović. 

Saša je otkrio i šta će gledatelji imati priliku da vide u narednoj sezoni popularnog takmičenja “Zvezde Granda”. 

– U novoj sezoni ostaje isti žiri, a u prvom krugu ćemo imati 15 emisija u kojima žiri neće imati mogućnost da vidi kandidate – rekao je on, a prenosi Hello.rs

View this post on Instagram

Saša Popović otkrio šta sprema za sledeću sezonu Zvezda Granda! #SasaPopovic #ZvezdeGranda #PRessSerbia Saša Popović progovorio je o kandidatima u "Zvezdama Granda", ali i promenama koje će uslediti. "Odziv je bolji nego prošle godine. Ima dosta novih i dobrih kandidata što nas jako raduje", rekao je Popović i otkrio šta se sprema za jesen: "Sledeće sezone pored šest mentora, u svakoj emisiji imaćemo po jednog gosta mentora. U toj ulozi će biti najveće regionalne zvezde. Zvaćemo na primer Brenu, Zeljka Joksimovića, Tonija Cetinskog i mnoge mnoge druge. Videčete kakav spektskl pripremamo." Inače, audicije u Nišu i Novom Sadu su već završene, pa se Grandov kasting karavan na čelu sa Popovićem sledeće nedelje seli za Bosnu i Hercegovinu. (blic)

A post shared by PRess Serbia (@pressserbia) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti