Danijela Dvornik o teškom životnom periodu: Jučer sam plakala, teško mi je

Piše: Redakcija

Danijela Dvornik, supruga pokojnog Dine Dvornika, je s fanovima na Instagramu podijelila emotivnu poruku kojom je poručila da prolazi kroz prilično teško životno razdoblje. 

– Jučer sam imala jako stresan dan. Zapravo, stres me pere zadnjih dana jer sad kreće “grande” finale uređenja kuće i sinhronizacija svih preostalih poslova. Uz sve gušte su neminovni i problemi. Ali sve rješavam u maniru “muškarčine” svjesna koliko mi je kao ženi, pri tom još i samoj, to prilično teško u ovom muškom svijetu gdje nema kavaljera, nego svako eskivira situaciju da se ponudi, pa me to spriječi u namjeri da pitam – napisala je Danijela. 

View this post on Instagram

Jučer sam imala jako stresan dan, zapravo stres me pere zadnjih dana jer sad kreće "grande finale" uređenja kuće i sihronizacija svih preostalih poslova. Uz sve gušte uređivanja kuće, neminovni su i problemi. Ali sve riješavam u maniri "muškarčine" svjesna koliko mi je kao ženi, k tome još i samoj, to poprilično teško u ovom muškom svijetu gdje nema kavalira nego svatko eskivira situaciju da se uopće ponudi (vidim im to na faci), pa me to zakoči u namjeri da pitam. Jučer nakon sređivanja zagrebačkog stana, pakiranja stvari, stresa od "samodaneštonezaboravim" I promišljenog slaganja kutija kako bi sve stalo, sa stvarima koje mi trebaju, nemogućnosti da pronađem ključeve a znam da su negdje, zaplakala sam onako ženski. Došlo mi je da sve pošaljem 3PM! Trebao mi je neki ljudski zagrljaj, utjeha i doza nečije snage da ne klonem. A onda sam te iste suze obrisala brzinski, promislila kako nemam vremena za durenje, jer treba voziti do Splita,prespavati i onda prvim trajektom na otok u kuću koja ne liči na kuću u kojoj se može živjeti. Ali dobro je. Tu sam. Izdržati ću i za 2-3 tjedna bit ću opet ja i kuća će dobiti svoje novo ruho. A svakom frajeru koji mi pizdasto uleti, neka bude spreman na pitanje "gdjesibiokadsamkućuuređivala?" 😁😱 #toježivot #prezivjetcujato #womenover50

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik) on

No, to nije sve. Naime, ona je otkrila i to da sva ta situacija jako stresno djeluje na nju. 

– Jučer nakon sređivanja zagrebačkog stana, pakovanja stvari, stresa od toga da nešto ne zaboravim i slaganja kutija kako bi sve stalo, a usljed nemogućnosti da nađem ključeve, zaplakala sam onako ženski. Trebao mi je neki ljudski zagrljaj, utjeha i doza nečije snage da ne klonem – iskreno je nastavila. 

Podsjećamo, Dino Dvornik je preminuo 2008. godine, a Danijela ne krije koliko joj suprug nedostaje.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti