Ovako izgleda susret najboljih košarkaša: Jusuf Nurkić posjetio Raziju Mujanović

Piše: Redakcija

Nakon povrede Jusuf Nurkić vrijeme provodi u Bosni i Hercegovini. Zbog snimanja dokumentarnog filma o BH Fanaticosima, u kojem između ostalih učestvuje i Jusuf, on u posljednjih nekoliko dana boravi u Sarajevu. Njegovo prisustvo u ovom gradu iskoristila je i Razija Mujanović, koja se družila s Nurkićem a zajedničke fotografije s druženja podijelili su na društvenim mrežama.

– Poštujem, volim i cijenim ovog momka! Skoro pa isti put smo imali, od djece sa sela koja su se relativno kasno počela baviti košarkom, u koju su mnogi sumnjali i govorili ‘nema od njega/nje ništa’, do krova svijeta i ‘vidi bolan, on/ona igraju u NBA/WNBA’! U Jusufu vidim sebe. U Jusufu je Bosna i Hercegovina. Tako običan i jednostavan, a tako drzak i ‘zeznut’ kad treba! Uvijek mi je drago popiti kahvu sa njim, razmijeniti mišljenja, nasmijati se i napraviti planove za dalje. Neka si ti nama Juka živ i zdrav, i da se ponosimo sa tobom i dalje – napisala je Raza uz objavljenu fotografiju.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti