Severina i Igor Kojić dobili zabranu suda zbog malenog Aleksandra

Piše: Redakcija

Opštinski sud u Zagrebu donio je privremenu odluku koja se tiče pjevačice Severine i njenog supruga Igora kojića. Naime, par mora sa svih društvenih mreža izbrisati fotografije maloljetnog Aleksandra Popovića kojeg je Severina dobila u braku s Milanom. Ovakva zabrana odnosi se na svaki javni vid eksponiranja, prenio je srbijanski Blic.

Ovakva odluka suda, na zahtjev Milana Popovića želi zaštititipravqa svog maloljetnog sina, a Severina i Igor imaju osam dana da izbrišu sve fotografijes Aleksandrom na društvenim mrežama. Ova mera je privremena dok se ne okonča parnica između nekadašnjih partnera Severine Kojić i Milana Popovića koja je u toku.

U slučaju da ne ispoštuje ovu odluku suda, Severina i Igor bi morali da plate kaznu od oko 80.000 dinara, a kazna će se, prema presudi, povećavati, i to za dvostruko, svaki sledeći put kad fotografija osvane na društvenim mrežama, piše Blic.

Inače, Igoru je 2017. godine sud zabranio da objavljuje fotografije maloletnog Aleksandra na društvenim mrežama, ali se on na to oglušio.

Pročitajte još