Lepa Brena: Nisam dužna da se povinujem bilo kakvim pravilima, već sam postavila svoja

Piše: Redakcija

Nije tajna da je Lepa Brena jedna od najvećih zvijezda regionalne muzičke scene. O tome najbolje svjedoči njena karijera koja traje duže od 35 godina, te pune koncertne dvorane. No, muzička i estradna scena su se neminovno promijenile u odnosu na period s početka njene karijere, a Brena je otkrila kojim pravilima novog poretka nikako ne želi da se prilagodi. 

– Nisam dužna da se povinujem bilo kakvim pravilima, već sam postavila isključivo svoja. Kada ste toliko dugo na muzičkoj sceni, vi ste lider i niko ne smije da vam postavlja uslove. Radim po principima za koje sam se sama izborila. Moram, doduše, da priznam da mi ne prijaju nova pravila po kojima nastupi počinju iza ponoći, to je nezdravo i ne znam čemu vodi. Nije mi jasno zašto žurke u klubovima počinju toliko kasno. Gledaću da to izbjegnem u budućnosti i da svoje nastupe zakazujem u terminima kada ljudi mogu da u njima uživaju bez remećenja sutrašnjih obaveza – rekla je Brena za Story.rs. 

Podsjećamo, Brena je uspješno  završila svoju turneju, a tim povodom je okupila članove  porodice kako bi zajedno proslavili. Pokazala je to objavom fotografija na Instagramu, a fanove je posebno oduševila njena fotografija s pjevačicom Aleksandrom Prijović. 

– Moja porodična proslava uspješne turneje – napisala je Brena ispod fotografija. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti