Hakeri ukrali i scenarij za novi film o Jamesu Bondu. Stoji li iza ovoga skupina koja podržava južnokorejskog diktatora?

Piše: Redakcija

Nakon što su se hakeri dokopali povjerljivih informacija iz kompanije Sony Pictures o slavnim osobama, ovog vikenda je otkriveno da su ukrali i scenarij za nadolazeći film o Jamesu Bondu „Spectre“, koji je ujedno i najskuplji Sonyjev projekt težak oko 250 miliona dolara.

Portparol Sonyja je izjavio da, uprkos očekivanjima hakera, njihov internetski napad neće zaustaviti produkciju novih projekata, a zasigurno neće utjecati na tok snimanja novog filma o Jamesu Bondu koje je počelo prošle sedmice.

Navodno, iza ovih napada stoji kolektiv pod nazivm Guardians of Peace, skupina koja je, neki tvrde, na platnom spsku sjevernokorejskog diktatora Kim Jong-una. Najnoviji Sonyjev film „The Interview“ govori o tome kako agenti CIA-e dolaze u Sjevernu Koreju kako bi ubili Kima.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti