Sin Zvjezdana Misimovića slavi šesti rođendan

Piše: Redakcija

Jedan od najuspješnijih bh. fudbalera Zvjezdan Misimović i njegova supruga Stefanija imaju tri sina; Luku, Niku i Noela, a na svojim Instagram profilima gotovo svakodnevno dijele porodične fotografije. Danas, Zvjezdan i Stefanija itekako imaju razloga za slavlje, jer njihov najmlađi sin Noel proslavlja šesti rođendan. Kako bi svoju sreću podijelio s onima koji ga prate na Instagramu Zvjezdan je objavio fotografiju sa sinom.

– Sretan šesti rođendan Noel. Kakva sedmica. Parti se nastavlja – napisao je Zvjezdan ispod fotografije sa sinom.

U intervjuu koji je nedavno dao za naš magazin Zvjezdan je govorio o tome šta im je u odgoju sinova posebno bitno.

– Djecu odgajamo kao i svi ostali roditelji. Meni je veoma bitno da sve što rade, rade 100 posto posvećeni tome. Ako krenu s nečim, neka to maksimalno odrade. Možda bi naš život kući nekome bio dosadan. Ustajemo u pola sedam, supruga i ja pijemo kafu, djeca se spremaju za školu, odbacimo ih i obično imamo malo vremena za nas. Imamo neke poslove koje odradimo, a kada oni dođu iz škole, onda je sve vrijeme posvećeno njima – rekao je on.

View this post on Instagram

The Daltons😀

A post shared by Zvjezdan Misimovic (@misimovic10) on

Podsjećamo, porodica Misimović svoju sreću vezuje za velike praznike, a u jednom od intervjua za „Dnevni Avaz“ istakao je i za koje tačno.

– Luka se rodio kad sam potpisao za Bohum. Rodio se 1. marta, na Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine. Niko se rodio kad smo igrali utakmicu Lige prvaka u Moskvi, bio je 25. novembar, Dan državnosti Bosne i Hercegovine. A Noel se rodio na petak, 13., i bio je “Oktoberfest”. I moj brat tog datuma ima rođendan tako da smo izabrali neke specijalne datume – kroz smijeh govori jedan od najboljih nogometaša koje je BiH imala.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti