Slavna glumica bi kaznu mogla služiti u jednom od najelitnijih zatvora na svijetu

Piše: Redakcija

 

Poznata glumica Felicity Huffman u petak je osuđena na zatvorsku kaznu u trajanju od dvije sedmice, a zbog toga što je platila 15 hiljada dolara kako bi faslifikovala prijemni ispit svoje starije kćerke na jednom od fakulteta.  Kako prenose strani mediji jedan od njenih advokata tražio je da glumica svoju kaznu odleži u jednom od najelitnijih zatvora u SAD-u, ali i u svijetu. Riječ je o zatvoru koji se nalazi u Californiji. 

– Najbliže je prebivalištu gospođe Huffman u Los Angelesu – istakao je na suđenju. 

Naime, riječ je o zatvoru koji je časopis Forbes proglasio jednim od najčistijih u Americi, a u kojem su smještene isključivo žene. Ukoliko joj ova ustanova bude dodijeljena Felicity će dan započinjati buđenjem u 6:30 i pospremanjem kreveta u koji se mora vratiti u 22 sata. Zatvorenice imaju mogućnost gledanja filmova radnim danima, a mogu igrati i društvene igre, te učestvovati u fitness aktivnostima. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti