Nataša Bekvalac otkrila ima li novog dečka

Piše: Redakcija

Poznata srbijanska pjevačica Nataša Bekvalac juče je proslavila 39. rođendan, a tim povodom je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj se vidi buket ruža, dok je ispod napisala: “I love you” (volim te). To je njenim fanovima bilo dovoljno da zaključe da Novosadska barbika, kako je često zovu, uživa u novoj ljubavi. No, ona je to ubrzo demantirala. 

– Buket sam dobila od mame i tate, a porukicu “I love you” napisala sam jer ista piše na mom zidu. Dečko mi ne treba na slici, tako da – bez panike – napisala je ona. 

Podsjećamo, iza nje je težak period nakon turbulentnog braka s Lukom Lazukićem.   Pjevačica je majka dvije djevojčice, Hane, koju je dobila u braku s Danilom Ikodinovićem i malene Katje koju je dobila s Lukom.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti