Ispunio joj je želju: Otkriveno šta je Zdravko Čolić poklonio kćerki za 18. rođendan

Piše: Redakcija

Starija kćerka Zdravka Čolića jučer je proslavila 18. rođendan. Kako se trudi da svojim mezimicama ispuni sve želje, tako je bilo i sad. Una je poželjela automobil, a tata ju je obradovao upravo takvim poklonom. 

Foto: Instagram

-Una je već završila obuku i zna da vozi, a Čoli je drago što će sama moći da se odvozi i dovozi ubuduće,  pa joj je punog srca udovoljio. Inače, Una, kao i njene mlađa sestra Lara, vrlo je skromna djevojka i nije tražila od oca preskupe automobile, već je za prvi auto izabrala skroman manji, zgodan za gradsku vožnju  i parkiranje na malom prostoru- rekao je izvor blizak porodici Čolić, srbijanskim medijima. 

Podsjećamo, Zdravko Čolić od 2001. godine u braku je sa Aleksandrom sa kojom ima dvije kćerke, Unu i Laru. No, on je jedna od rijetkih zvijezda koja je uspjela sačuvati privatni život i porodicu daleko od očiju javnosti.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti