Sve je popularnija na društvenim mrežama: Starija kćerka pjevačke legende Zdravka Čolića prava je ljepotica

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BvXcX7aAVr1/

O privatnom životu dobro poznate pjevačke legende Zdravka Čolića malo toga da se zna. Mnoge dame iz bivše Jugoslavije smatrale su ga seks-simbolom, ali i danas neke od njih nisu imune na njegov šarm. No, Čola je više od 20 godina vjeran supruzi Aleksandri, s kojom se vjenčao 2001. godine i s kojom ima dvije kćerke.

Starija kćerka pjevačke legende nedavno je postala punoljetna, uživa u popularnosti i voli kameru, a društvene mreže zadovoljile su tu potrebu jer je na njima itekako aktivna, te često s fanovima podjeli fotografije. Navikla je na luksuz u kojem je odrastala, pa često pozira na glamuroznim mjestima. Una Čolić je na završnoj godini najskuplje privatne gimnazije u Beogradu. Prije gimnazije na Košutnjaku završila je u istom obrazovnom centru osnovnu školu, koju trenutno pohađa Čolina mlađa kćerka Lara. Prvo je do škole vozio privatni vozač, a kako je nedavno položila vozački i ima svoj auto, do škole ide sama. Voli i prati modu, brendirane cipele i torbe, kao i garderobu. Nerijetko objavljuje fotografije iz noćnog provoda te s putovanja izvan granica Srbije.

– Nemam ništa protiv da nas fotografiraju kad smo porodično na aerodromu, ali da se mi namjestimo za fotografiranje, za to baš i nisam. Sve spontano dođe u životu. Moja starija kći, kad vidi da se fotografiraju njene vršnjakinje i izlaze u novinama, kaže da njoj to nije važno. Ali danas, kada netko nešto lajka, e onda im je drago – ispričao je ranije Zdravko Čolić. Una se pojavila i u njegovu spotu za pjesmu ‘Esma’.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti