Zbog Eminemovih prijetećih stihova Ivanki Trump reagirala tajna služba

Piše: Redakcija

Američka tajna služba intervenirala je nakon što su primili anonimnu optužbu protiv jednog od najpoznatijih repera Eminema. Naime, dokumenti koje ima portal “Buzzfeed” navodno dokazuju da su agenti razgovarali s reperom zbog prijetećih stihova upućenih Ivanki Trump.

Navodno, prema dokazima razgovor je obavljen u decembru 2017. godine. Pjesma koja je donijela nevolje je “Framed” u kojoj Eminem Ivanku naziva “malom glupom plavušom”. Osoba koja je podnijela tužbu smatra da prijeteće poruke porodici Trump nisu u redu i da se po tom pitanju mora nešto poduzeti. 

– Želim znati istražuje li tajna služba Eminema zbog prijetećih tekstova njegovih pjesama – rekla je zabrinuto nepoznata osoba. 

Foto: AFP

Kada su agenti kontaktirali repera preko advokata, tokom intervjua su otkrili još jednu pjesmu sa stihovima protiv Trumpa. 

– Dok su oni čitali tekst, Eminem je repao – navedeno je u dokumentima koji nisu stigli do državnog tužitelja, zbog čega je istraga i završena. 

 

 

 
 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti