Salma Hayek još jednom pokazala da joj godine ništa ne mogu

Piše: Redakcija

Glumica Salma Hayek već godinama važi za jednu od najseksipilnijih dama Hollywooda, te nas skoro svakodnevno uvjerava da snažno prkosi godinama. Ovih dana počastila nas je još jednom fotografijom na koju sigurno niko nije ostao ravnodušan i kojom je samo potvrdila status seks simbola.

Slavna Meksikanka uživa u zasluženom odmoru, a na Instagramu je objavila fotografiju u kupaćem kostimu koji je savršeno naglasio njenu tamnu put, ali i obline. 

Svakako,  Salma ne krije da je prolazak godina sa sobom neminovno donio određene promjene na njenom tijelu s kojima se hrabro suočila. Ona je u intervjuu za „Vogue“ otkrila da je ključ u prihvatanju novonastale situacije i pronalaženju razloga za sreću. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti