Roditelji troje mališana: Kako su se upoznali Mirka Vasiljević i Vujadin Savić

Piše: Redakcija

Poznata glumica Mirka Vasiljević je za srbijanske medije govorila o tome kako je počela njena romansa s fudbalerom Vujadinom Savićem, s kojim ima troje djece. Zanimljivo je to da su se upoznali mnogo prije nego što su započeli vezu. 

– Vjerovali ili ne, imali smo tu životnu situaciju da je on zimovao na Zlatiboru gdje ima vikendicu, a ja sam isto išla na Zlatibor i nekako smo se kao djeca često družili. Poslije toga sam igrala folklor i imala probe u njegovoj školi, ali smo se tu mimoilazili. Isto smo godište i išli smo u srednju školu, tako da smo nekako, malo po malo, jedno drugom bili ispred očiju. Imali smo lijep odnos – rekla je ona za srbijanske medije.

View this post on Instagram

🙋🏻‍♂️🙋🏻‍♀️❤️

A post shared by Vujadin Savic (@savicvujadin) on

No, Mirka je otkrila i to da su tek kasnije shvatili da se dopadaju jedno drugom. 

– On je tada bio u Crvenoj zvezdi. Došla sam na rođendan kod svoje drugarice i obradovala sam se što sam ga vidjela. Prišla sam da mu se javim. Sutra me je zvao na večeru i od tog poziva smo krenuli intezivno da se družimo i viđamo, sve dok nismo postali par. Nekako se kroz cijeli život provlačimo – rekla je ona. 

View this post on Instagram

🌎

A post shared by Vujadin Savic (@savicvujadin) on

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti