Princeza Diana je za vrijeme trudnoće od Charlesa skrivala veliku tajnu

Piše: Redakcija

Iako je od njene smrti prošlo više od 20 godina, čini se da još uvijek nisu poznati svi detalji iz života princeze Diane. Naime, sada se pojavila informacija da je Diana tokom trudnoće od Charlesa skrivala veliku tajnu.  Daily Mirror  piše kako je ona za vrijeme druge trudnoće znala da nosi dječaka, o čemu Charles nije imao pojma. Princ je, prema navodima medija, silno želio djevojčicu, pa mu Diana nije rekla da će dobiti i drugog sina.

– Ona je na ultrazvuku vidjela da će dobiti dječaka. Charles je želio dvoje djece, dječaka i djevojčicu, pa mu Diana nije rekla za drugog sina. Jako se razočarao kada je Harry stigao na svijet i to nije skrivao – rekao je kraljevski biograf Andrew Morton.

 Navodno je Charles bio razočaran i činjenicom da beba ima crvenu kosu, a navodi se i da se požalio  Dianinoj majci na dan Harryjeva krštenja da su očajnički htjeli djevojčicu.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti