Maid Hećimović pokazao kako se priprema za dolazak sina

Piše: Redakcija

Poznati bh. pjevač Maid Hećimović i njegova supruga Ajla prolaze kroz period najljepšeg iščekivanja. Dok se raduju skorom rođenju sina, koji bi na svijet trebao doći petog novembra, budući roditelji su odlučili da tople dane jeseni iskoriste za prelijep photoshooting u Draganovcima, na periferiji Orašja. Za lokaciju koju su izabrali Maida vežu posebne emocije.

– Tu je moja djedovina. Veliki hrast kod kojeg se slikamo skoro 150 godina – kaže Maid za naš magazin.

Pripreme za dolazak novog člana porodice, govori Maid, uglavnom su završene, dodajući da je prije samo nekoliko dana išao u kupovinu kolica i još nekih sitnica. Ajla i on u njenoj trudnoći maksimalno uživaju.

– Sve nam je to nekako divno. Ajla baš uživa, a i ja s njom.  Nema nikakvih tegoba i smetnji, tako da smo ovih mjeseci baš maksimalno uživali. Doduše, zadnjih mjesec i pol smo renovirali kuću, ali to su slatke muke – kaže on.

Podsjećamo, mladi par se vjenčao u septembru prošle godine u Orašju, a novi član porodice bit će najljepša kruna njihove šestogodišnje veze. Danas, je Maid na svom Instagram storyju podijelio i dio interijera njihovog doma, te fotografiju dječije sobe u kojoj će boraviti njihov sin.

Pročitajte još