Nataša Bekvalac: Luku više ne doživljavam kao muškarca

Piše: Redakcija

Nedavno je zvanično završena brakorazvodna parnica poznate pjevačice Nataše Bekvalac i njenog, sada već bivšeg,  supruga Luke Lazukića. Nataša je u jednom od posljednjih intervjua, koji je dala za srbijanske medije, otkrila da Luku sada doživljava potpuno drugačije.  

– Na prvom ročištu sam rekla da ne može ljubav da nestane preko noći, pa tako ni kod mene. Ali nestane kada se taj neko potrudi da nestane. Jednostavno iščezne. Iz dana u dan samo opada. Žao mi je, ali ja njega više ne mogu da doživim kao muškarca, a to je poražavajuće i strašno. Kukavice su nešto najgore – rekla je ona, a prenosi magazin Hello. 

Podsjećamo, Nataša i Luka su tačku na svoju vezu stavili tri mjeseca nakon što je u februaru prošle godine rođena njihova kćerka Katja, a razlog je to što je Luka fizički nasrnuo na svoju tadašnju suprugu. 

– Udarci ne bole toliko koliko laži s kojima sam se poslije borila – istakla je ona. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti