Modna katastrofa Eve Mendes

Piše: Redakcija

Otkad je postala mama, jedna od najljepših glumica Hollywooda rijetko se pojavljuje u javnosti i pravi pauzu od glamura i crvenih tepiha, a mnogi kažu i da je očigledno izgubila je osjećaj za modu. Prije nekoliko dana, paparazzi su primijetili lijepu Evu (45) na putu ka jednom restoranu s prijateljem nepoznatim javnosti, a reklo bi se da se slavna ljepotica potrudila da izgleda što je ljepše moguće. Ona je odabrala mini-haljinu interesantnog dezena, a to je samo dio priče o ne baš ukusnom stajlingu.

Eva je obukla kratku haljinu s leopard printom u crvenoj boji. Kao da to nije samo po sebi dovoljno veliko modno ne, ne, tu je i neobičan i bespotreban crni pojas, kao i crne čarape, za koje modni znalci tvrde da se nikada, nikada ne nose s ovakvom haljinom.

https://www.instagram.com/p/B4q2pVCnTs0/

 

Ipak, najviše kritika dobio je odabir obuće, sandale kakve su se nosile prije desetak godina. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti