Holivudski zavodnik proslavlja 45. rođendan

Piše: Redakcija

FOTO: iNSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BnzYmWZn1s3/

Popularni glumac i veliki zavodnik Leonardo DiCaprio danas slavi 45. rođendan. Srca publike, a posebno žena osvojio je ulogom u filmu “Titanik”. Svoju karijeru je počeo u televizijskim reklamama, sve dok ga nisu primjetili lovci na talente. Angažirali su ga u serijama “Rosanne”, ali karijeru mu je pokrenula uloga u “’Growing Pains”.

https://www.instagram.com/p/B4vHCpLhp70/

Njegov prvi film bio je “Što muči Gilberta Grapea”, za koji je dobio svoju prvu nominaciju za Oscara za sporednu ulogu. Prvu glavnu ulogu, Leonardo je igrao u filmu “Dnevnik košarkaša”.  Publika će ga svakako pamtiti i po ulozi Jordana Belforta u američkoj crnoj komediji “Vuk s Wall Streeta” iz 2013. godine.

Osim glume, DiCaprio je i aktivista te radi s humanitarnim organizacijama koje se bave podizanjem svijesti o globalnom zatopljenju i obrazovanjem djece iz siromašnih dijelova svijeta.On je poznat i po tome što je njegova majka Irmelin uvijek uz njega koja mu je velika podrška. Kada je u pitanju ljubavni život, iza njega su dugogodišnje veze s Bar Rafaeli i Giselle Bundchen, a od kraćih avantura ona s Blake Lively. Sada je ponovo u ozbiljnoj vezi s 21- godišnjom Argentinkom Camilom Morreno.

Pročitajte još