Amra Džeko simpatičnom fotografijom čestitala mami rođendan

Piše: Redakcija

Proslavljena bh. manekenka Amra Džeko na svom je Instagram profilu objavila simpatičnu fotografiju na kojoj su njena mama, te kćerka Una i sin Dani, a povodom maminog rođendana. 

Podsjećamo, Amra je nedavno govorila o tome koliko joj je mama bila podrška tokom života i razvoja karijere. 

–  Presudni trenutak u mom životu je bio kada sam odlučila otići u Ameriku. Sjećam se da su mi, kada sam išla predati papire za vizu,  svi govorili kako ne bih trebala ići, kako imam malo dijete i 25 godina, a idem tako daleko  sama. Ali to je bio moj san. Znala sam da moram otići i da moram barem pokušati. Rekla sam: „Kako ne mogu? Naravno da mogu.“ Pet godina sam sa Sofijom provela u Los Angelesu. Dani prve godine su bili teški. Sjećam se jednog snimanja za muzički video koje je trajalo 18 sati. Bilo je dugo i naporno snimanje i taj je umor zaista teško objasniti. Čovjek poželi odustati i pita se: „Je li sve ovo vrijedno? Da sam odvojena od porodice i da sam toliko daleko?” Sama komunikacija je bila teško zbog vremenske razlike – rekla je Amra u videu koji je snimila kao bh. ambasadorica za globalnu kampanju Max Factora. 

Naime, ona je otkrila i to da su joj sestra i majka u tom periodu bile najveća podrška, ali i motivacija. 

View this post on Instagram

S mamitom u akciji 💪🏼❤️ #mymom #myhero

A post shared by Amra Džeko (@amradzeko) on

–  U takvim trenucima bih se samo sjetila svoje majke koja je bila sama s dvije djevojčice. Čistila je po tuđim kućama da sestra i ja ne bismo oskudijevale. I sada kada se sjetim te njene jačine i snage  bih mogla zaplakati – rekla je, između ostalog, Amra i dodala da je njena svakodnevnica značajno promijenjena od momenta kada je upoznala sadašnjeg supruga Edina. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti