Severina i Igor slave

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bw6fB_qhsZ4/

Severina i Igor Kojić danas slave četvrtu godišnjicu braka, a tim povodom pjevačica je suprugu uputila emotivne stihove na društvenim mrežama. Uz stihove svoje pjesme “Virujen u te” čestitala mu je godišnjicu i pokazala da njihov odnos nije narušen, iako se u nedavno pisalo i da se par razvodi. 

– Virujen u te, s tobon živin lipo. Sretno nam – napisala je Severina uz zajedničku fotografiju te dodala današanji datum.

Podsjećamo, na današni dan 2015., Severina i Igor su izrekli  sudbonosno „DA“, a pjevačica je sve iznenadila svadbom na kojoj su se poštovali srpski običaji, hrana i trubači. Svoju su svadbu odlučili režirati kao predstavu, koja je nosila naziv „Moje srpsko vjenčanje“. Par je ima jop dvije ceremonije, jednu u Istri, a jednu čak u Africi koju su naknadno otkrili svojim obožavateljima. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti