Petra Ecclestone o bivšem suprugu: Prijetio mi je da će me ubiti

Piše: Redakcija

 

Iako je poznata po tome što svoj privatni život nastoji držati daleko od očiju javnosti, Petra Ecclestone, kćerka Bernieja Ecclestonea, odlučila je promijeniti ovu praksu. Naime, ona je na svom Instagram profilu po prvi put progovorila o svom bivšem suprugu  Jamesu Stuntu, s kojim ima  troje djece. 

– Dugo sam razmišljala o ovome i napokon odlučila da stanem u kraj svim pričama. Nakon što sam vidjela šta je James sve rekao o meni i mojoj porodici, vrijeme je da vam otkrijem ko je on zapravo. Nikada nije bio milijarder. Bio je opsjednut novcem i dane je provodio u krevetu nadrogiran. Kada sam, napokon, odlučila da odem, fizički me napao i zaprijetio mi da će me ubiti  – napisala je, između ostalog, ona. 

https://www.instagram.com/p/B5L-SkgH7rV/

Podsjećamo, Petra sada očekuje svoje četvrto dijete, a sa zaručnikom  Samom Palmerom, s kojim živi u Los Angelesu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti