Povodom Dana državnosti Amel Tuka poslao snažnu poruku Bosancima i Hercegovcima

Piše: Redakcija

Naš najbolji atletičar Amel Tuka na svom Instagram profilu objavio je fotografiju s dočeka na aerodromu s navijačima kada se vratio sa srebrenom medaljom. Uz fotografiju Amel je poslao i snažnu poruku svim Bosancima i Hercegovcima koju vam prenosimo u cjelosti.

– O ljubavi prema svojoj domovini bih mogao pričati danima, a možda bih opet bilo nedovoljno da sve kažem… pa onda shvatim da nema potrebe ni govoriti toliko, već da je bolje djelima pokazati koliko je zapravo volim, cijenim i poštujem! Djela i jesu ta koja najviše pokazuju ljubav! Zato volimo svoje najbliže, poštujemo svoje komšije i ljude oko nas i cijenimo svoja sela i gradove koje imamo, tako ćemo voljeti svoju Bosnu i Hercegovinu! Mi druge domovine nemamo! Sretan ti Dan državnosti domovino moja! Volim te svim srcem!

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti