Na korak do pomirenja: Scenarij koji plaši Anabelu i Andreja

Piše: Redakcija

Nije tajna da su poznata pjevačica Anabela Bukva i i Andrej Atijas prije samo nekoliko mjeseci stavili tačku na svoj brak, a kako prenose srbijanski mediji već sada su na korak od pomirenja. 

– Svi koji poznaju Andreja i Anabelu znaju koliko se oni vole. Iako su se razveli, ljubav se nije ugasila, a kako vrijeme prolazi, sve više shvataju da ne mogu jedno bez drugog. Mada, na polju pomirenja je više aktivan Andrej. On svaki dan zove Anabelu, šalje joj poruke, a pod izgovorom da pita za kćerku. Često joj piše da mu nedostaje, da je pogriješio što ju je pustio da ode i da treba da pokušaju ponovo. Njoj to prija, drago joj je što je on i dalje voli, jer i ona još uvijek osjeća nešto prema njemu. Nije sigurna da li želi da se upušta u to. Prosto, ona se plaši kako će podnijeti ako ponovo ne uspiju. Kada su se razveli, bilo joj je teško, posebno da se navikne da je otišao iz stana i da je sama. Sa druge strane, stalno govori i o tome kako će se, ako ne uspiju, sve to odraziti na njihovu kćerku – rekao je izvor blizak Anabeli, a prenosi “Story.rs”. 

Podsjećamo, oni su se razveli prije nekoliko mjeseci, a nakon sedam godina braka. Andrej je tim povodom govorio za naš magazin. 

– Našem braku ništa nije presudilo. Nisu kod nas bili ono standardni razlozi tipa neko je nekog prevario pa kao to je na kraju presudilo. Ne, kod nas je to malo duže trajalo, ne mogu reći od samog početka da su krenuli da nam kvare vezu i novinari i svi koji su se miješali u naš brak, mi smo se izborili s tim, ja sam bio neko ko nije bio svjestan te vrste medijskog utjecaja, do tada sam komunicirao s medijima kroz kompaniju koja ima potpuno drugi oblik komuniciranja s medijima. I kad sam ušao u taj svijet, mislio sam da ću se snaći, međutim, to sve me jako zbunilo, sve je bilo tako ubrzano. Ali, prilagodio sam se  tome, uspjeli smo da sve prevaziđemo – rekao je on. 

Anabela, koja je o razvodu govorila  u jednoj televizijskoj emisiji, naglaisla je  da će među njima uvijek postojati neraskidiva nit, te da se danima nakon razvoda osjećala kao da joj je neko umro, jer je, priznala je, nijedan muškarac nije osvajao tako kao on.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti