Sanja Kužet: Postala sam mnogo emotivnija i malo mi treba da zaplačem

Piše: Redakcija

Sanja Kužet, lijepa voditeljica popularnog muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, jedna je od onih poznatih ličnosti koje svoj privatni život nastoje da drže daleko od očiju javnosti. No, u jednom od posljednjih intervjua Sanja je napravila izuzetak, te govorila o majčinstvu i dvojici sinova, Andriji koji ima 11 godina i Strahinji koji će u februaru napuniti tri. 

– Majčinstvo me zaista promijenilo i sigurno je da sam procvjetala uz sinove. Postala sam mnogo emotivnija, jako malo mi treba da zaplačem. To je najveća promjena koja se mogla primjetiti na meni – rekla je ona za “Blic”. 

Sanja je otkrila i to je li stroga majka. 

– Trudim se da budem stroga, ali me sinovi mnogo puta razoružaju. Ali ako pitate njih, reći će da uopšte nisam stroga. Tako da meni ostaje samo da se trudim da budem – dodala je ona. 

View this post on Instagram

💙💙💙

A post shared by Sanja Kuzet (@sanja_kuzet) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti