Izet Hajrović supruzi Leyli priredio iznenađenje za 30. rođendan

Piše: Redakcija

 

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bi-WNrfhZFX/

Supruga fudbalera Izeta Hajrovića, Leyla, danas slavi 30. rođendan. Već nekoliko dana Leyla boravi u Švicarskoj, a kako bi što bolje dočekala rođendan, zajedno sa srbijanskom blogericom Zorannah otišla je u restoran Baur’s, no nije ni slutila kakvo će je iznenađenje tamo dočekati.

Naime, Leyla je mislila kako će ovaj rođendan provesti bez prisustva svog supruga, no tačno u ponoć Izet se pojavio i priredio joj najbolje iznenađenje.

– Mislila sam da ću 3o. rođendan provesti bez mog supruga . Ovo je najbolje iznenađenje. Hvala mom Lulu (Izetu Hajroviću) i mojoj porodici i prijateljima koji su sakrili ovo od mene i sve organizirali – napisala je emotivna Leyla na svom Instagram storyju.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti