Nicole Kidman otkrila mudri savjet svoje bake

Piše: Redakcija

Foto: Instagram
https://www.instagram.com/p/Bv-jgmTluAz/

Uvijek elegantna Nicole Kidman ponosna je mama dvije kćeri od 11 i 8 godina koje odgaja sa suprugom Keithom Urbanom. Zgodna 52-godišnja glumica koja je s bivšim suprugom Tomom Cruiseom usvojila Isabellu (26) i Connora (24), kaže kako je majčinstvo iskustvo u kojem se stalno uči i u kojem nema ispravnog ili pogrešnog roditeljskog pristupa već samo različita djeca.

View this post on Instagram

Work for it xx

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman) on

– Baka me je nešto naučila o majčinstvu i to je zaista istina. Rekla mi je da je najvažnija stvar pružati puno ljubavi djeci. Uvijek će biti problema i teškoća, ali ljubav je najvažnija. Često se prisjetim njenih riječi – rekla je Nicole.

View this post on Instagram

Friday Hangs 💕

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman) on

– Moja me je kćer, tad trogodišnjakinja, zapitala kad me je vidjela uplakanu i neutješnu: ‘Mama, sutra nećeš biti tako tužna, je li tako?’. Shvatila sam tad da moram biti jaka zbog svoje djece. Jednostavno sam morala pronaći snagu. A u sebi sam se raspadala – rekla je lijepa Nicole koju često proglašavaju jednom od najbolje obučenih glumica u Hollywoodu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti