Fotografija kao dokaz: Anabela i Andrej se definitivno pomirili?

Piše: Redakcija

Iako su nedavno otkrili da su se razveli Anabela Bukva i Andrej Atijas se, ako je suditi po objavama na Instagramu, ne odvajaju jedno od drugog. Tome u prilog, ovog puta, govori fotografija koju je Anabelina najstarija kćerka Luna objavila na svom Instagram profilu, a na kojoj je, između ostalih, i Andrej. 

– Novogoišnja euforija – napisala je Luna, a u nastavku je stavila i hashtag “moja porodica”. 

https://www.instagram.com/p/B5f7YfvJrDV/?utm_source=ig_embed

Podsjećamo, Anabela i Andrej su se razveli prije nekoliko mjeseci, a nakon sedam godina braka. Andrej je tim povodom govorio za naš magazin. 

– Našem braku ništa nije presudilo. Nisu kod nas bili ono standardni razlozi tipa neko je nekog prevario pa kao to je na kraju presudilo. Ne, kod nas je to malo duže trajalo, ne mogu reći od samog početka da su krenuli da nam kvare vezu i novinari i svi koji su se miješali u naš brak, mi smo se izborili s tim, ja sam bio neko ko nije bio svjestan te vrste medijskog utjecaja, do tada sam komunicirao s medijima kroz kompaniju koja ima potpuno drugi oblik komuniciranja s medijima. I kad sam ušao u taj svijet, mislio sam da ću se snaći, međutim, to sve me jako zbunilo, sve je bilo tako ubrzano. Ali, prilagodio sam se  tome, uspjeli smo da sve prevaziđemo – rekao je on. 

Anabela, koja je o razvodu govorila  u jednoj televizijskoj emisiji, naglaisla je  da će među njima uvijek postojati neraskidiva nit, te da se danima nakon razvoda osjećala kao da joj je neko umro, jer je, priznala je, nijedan muškarac nije osvajao tako kao on. 

View this post on Instagram

Snow squad 🇦🇹

A post shared by Anabela (@anabelci) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti