Sin preminulog lovca na krokodile napunio 16 godina

Piše: Redakcija

Foto: Inatagram

Sin prerano preminulog lovca na krokodile Stevea Irwina, napunio je 16 godina, a kako bi mu čestitali na najbolji mogući način, stranica na Inatagramu koju vodi njegova porodica pod imenom Australia Zoo, objavila je njegovu fotografiju i krataku čestitku.

– Sretan rođendan! Već si postigao toliko puno, od nagrađivanih fotografija do globalnog širenja poruke o zaštiti prirode. Ti si ratnik divljine – napisali su.

Robert je rođendan proslavio baš kako bi se i očekivalo od sina njegovog oca – s krokodilima. U zoološkom vrtu hranio je krokodile pred mnoštvom posjetitelja.

– Znaš da će biti odličan rođendan kad započne hranjenjem krokodila – napisao je na svom Instagramu gdje ga prati više od 1,6 milijuna ljudi.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti