Ni danas ne zna od čega je umro: 11 godina od smrti sina Marine Tucaković

Piše: Redakcija

Jučer se navršilo jedanaest godina od smrti Miloša, Radulović, sina jedne od najpoznatijih autorica pjesama Marine Tucaković. Marina je bila ta koja je pronašla sinovo tijelo u porodičnoj kući u centru Beograda, a o ovome je tek progovorila prošle godine. Tada je priznala i kako nije željela saznati rezultate obdukcije.

– Ušla sam u njegovu sobu i zatekla sam to što sam zatekla. Tada je Miloš imao 24 godine. Prvog decembra je to bilo. Uvijek sam imala strah da će nešto da mu se nešto dogoditi. Ode vam dijete na ekskurziju pa se bojite kako će stići. Uvijek imate strah za osobe koje volite – rekla je Marina, a prenosi Kurir.

Dodala je da usprkos stalnoj brizi, te kobne večeri nije imala nikakav loš predosjećaj.

– On je bio toliko veseo, toliko smo se smijali, nisam zaista mogla imati loš predosjećaj. Koliko sam imala ranije iz strahova… I eto baš se dogodilo to čemu se tad sigurno nisam nadala. Nisam to očekivala – ispričala je.

Opisala je kako je Miloš otišao spavati i više se nikad nije probudio, a kad ga je pronašla i pozvala hitnu pomoć, oni su mogli samo ustanoviti smrt.

View this post on Instagram

Nešto kao relax…. ✌ #smrsajba

A post shared by Marina Tucaković (@marina.tucakovic) on

– Miloš se jednostavno nije probudio. U podne je bio zdrav i prav, sve je bilo normalno. Ustao je da popije vode, i rekao mi da ga probudim poslije četiri kako bi stigao otići kod frizera i spremi se za izlazak. Međutim, kad sam ušla u sobu da ga probudim, zatekla sam ga nepomičnog. Prsti su mu već bili modri. Ne znam šta se dogodilo. Ne znam ima li nešto gore nego kada zateknete svoje dijete kako nepomično leži u krevetu – rekla je Marina.

Istaknula je i da nikad nije željela vidjeti rezultate obdukcije.

– Šta mi to znači? Je li to bilo srce, je li nešto uzeo. Kakve to veze ima. To mi nije bitno. Ja sam s tom djecom bila 24 sata. Imali su sve, vodila sam računa, ali eto, društvo ih je povuklo – ispričala je.

Pročitajte još