Nataša Bekvalac: Svima bih poželjela razvod kakav smo imali Danilo i ja

Piše: Redakcija

Iako se prije osam godina razvela od Danila Ikodinovića, poznata pjevačica Nataša Bekvalac je za srbijanske medije okrila da će njih dvoje uvijek biti povezani obzirom na činjenicu da imaju kćerku Hanu. 

– Naš odnos po pitanju Hane funkcioniše besprijekorno. Ono što nije valjalo u našem odnosu mi smo odstranili razvodom. Mogu da kažem da je Danilo savršen otac. Ako može razvod da se poželi, ja bih svima poželjela razvod kakav smo imali Danilo i ja i odnos koji je uslijedio nakon toga… Ne odmah, naravno, jer postoji period kada je, normalno, sve svježe i kada su emocije uzavrele. Ali kada je dvoje ljudi normalno mislim da postoji jedan interes, a to je zajedničko dijete. To je ono što svakog roditelja treba da tjera da svoje emocije ostavi po strani. Kada se stvari tako postave, sve funkcioniše besprijekorno – kazala je ona.

Podsjećamo, Nataša i Danilo su su se upoznali 2004. godine, a dvije godine kasnije su se jedno drugom zavjetovali na vječnu ljubav. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti