Angelina Jolie u sretnoj vezi s kolegicom?

Piše: Redakcija

Kako piše američki tabloid “Woman’s Day”, poznata holivudska glumica Angelina Jolie u vezi je sa svojom kolegicom Evan Rachel Wood. 

– Iako ona privatni život voli zadržati za sebe, nekolicini prijatelja je priznala da je nakon razvoda od Brada Pitta odlučila da završim s muškim rodom – rekao je izvor blizak glumici, te otkrio kako se Angelina sa, navodno, svojom sadašnjom partnericom upoznala prije deset godina na jednom događaju.

– Može se slobodno reći kako je to bila ljubav na prvi pogled, ali obje su se tada nalazile u sretnim vezama pa su svoja osjećanja morale potisnuti. No, na kraju ih je spojila sudbina i sada mogu da uživaju – rekao je izvor. 

Podsjećamo, ukoliko su navodi ovog američkog medija tačni, ovo nije prva Angelinina veza sa ženom. Naime, ona je 90-ih godina bila u vezi s Jenny Shimizu. 

https://www.instagram.com/p/B0z_yK_CglD/?utm_source=ig_embed

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti