Tamara Ecclestone ne štedi kada je u pitanju sreća njene kćerkice

Piše: Redakcija

Najstarija kćerka čelnog čovjeka Formule 1, Bernieja Ecclestonea, odrastala u bogatstvu i raskoši, pa upravo iz tog razloga se trudi da njenoj mezimici ništa ne manja. Tako je prošlog vikenda, Tamara Ecclestone, kako bi usrećila svoju kćerkicu Sophiju, organizirala raskošnu božićnu zabavu, na kojoj nije nimalo štedila, što je i pokazala na društvenim mrežama.

 AFP

Za zabavu je angažirala tvrtku Saville Rose, koja je u Velikoj Britaniji poznata po najluksuznijim zabavama koje organizira, kako bi joj pomogli napraviti sve kako bi božićna čarolija izgledala što vjerodostojnije, a angažirala je i profesionalnog fotografa da zabilježi njihove uspomene.

Osim što su u jednoj od prostorija njenog luksuznog doma, napravili repliku kućice od medenjaka u stvarnoj veličini i ukrasili je balonima i detaljima od slatkiša, za Fifi i njene male prijatelje postavljeni su i borovi ukrašeni snijegom i šarenim dekoracijama, kao i velike saonice koje vuče umjetni sob.

View this post on Instagram

Fifis Christmas party 🎄

A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti