Reakcija sina Lionela Messija nakon što je dobio Zlatnu loptu oduševila svijet

Piše: Redakcija

AFP

U ponedjeljak navečer u “Theatre du Chatelet” u Parizu održana je svečana dodjela nagrade “Zlatna lopta”, a ovogodišnji dobitnik ovog prestižnog priznanja je Lionel Messi. Sreću zbog toga što mu je otac osvojio šestu Zlatnu loptu nije mogao sakriti četverogodišnji Mateo Messi, kojeg je popularni fudbaler dobio u braku s Antonellom Roccuzzo.

AFP

Maleni Mateo, nakon dodjele u Parizu, postao je veća zvijezda od svog oca, nakon što je snimak njegove sreće obišao svijet i postao viralni hit. U trenutku kada se Lionel Messi penje na pozornicu kako bi preuzeo nagradu, kamera se okrenula prema četverogodišnjaku, a njegova reakcija bila je urnebesna, od uzbuđenja je krenuo skakutati i smijati se na stolici, okrečući se prema dječaku koji je sjedio pored njega.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti