Slavlje u porodici poznate voditeljice: Centar si moga svijeta i tako će uvijek biti

Piše: Redakcija

Sin poznate TV voditeljice Maje Čengić Miralem, maleni Vanja, danas proslavlja osmi rođendan. Tim povodom ponosna mama podijelila je na Instagramu nekoliko njihovih zajedničkih fotografija i napisala emotivnu čestitku svom jedincu. 

– Kad se samo sjetim te 2011. i šta se sve u njoj izdešavalo…. ta godina je bila dokaz da je život ono što ti se dešava dok ti praviš planove za život… ali,stvarno! I ti, kao da si htio da je zaokružiš svojim dolaskom na svijet… 25 dana ranije od onoga kako smo svi planirali.  I ne samo da si požurio da nas upoznaš te iste godine kada smo se tvoj tata i ja upoznali, nego si i te noći izletio kao metak! Od tada, centar si moga svijeta i tako će uvijek biti! Ti si, zapravo najbolji čovjek kojeg poznajem i svakim danom sve više sam sretna što si baš mene odabrao za svoju mamu! Sretan ti rođendan, ljubavi moja – napisala je Maja.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti