Nesvakidašnji uspjeh supruge Harisa Džinovića: Prvi put sam osjetila strah da li ću dobro odgovoriti na zadatak

Piše: Redakcija

Poznata dizajnerica i supruga pjevača Harisa Džinovića, Melina, pojavila se na američkom MTV-u. Naime, ona je učestvovala u tamošnjem popularnom reality programu “Siesta Key” koji se već treću sezonu emitira na ovoj televiziji.  Melina je u ovaj reality pozvana da bude kreatorka koja za glavne glumice i njihove prijateljice organizira modnu reviju u njihovoj vili na Floridi.

– Iako ovaj projekt uključuje sve realne segmente mog posla, nisam odmah prelomila i prihvatila ponudu. Daleko od toga da nisam shvatila važnost poziva i to koliko je to veliki izazov, ali da budem iskrena, prvi put sam osjetila strah da li ću dobro odgovoriti na zadatak, kao i veliku odgovornost jer je u pitanju produkcija MTV-a. Na kraju me beskrajno sretnom činilo to što su me svi pohvalili i rekli mi da sam se odlično snašla – rekla je ona. 

Pogledajte djelić atmosfere s ovog snimanja. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti