Danijela Dvornik iskreno: Za sebe sam grozota od žene

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BtVm7AanHPs/

Danijela Dvornik, supruga pokojnog Dine Dvornika, na svom je Instagram profilu objavila fotografiju kojom je poručila da obavlja božićnu kupovinu, a jedan detalj koji je napisala je posebno zabavio njene pratitelje. 

– Tako jednostavno kupim mašinu za pranje suđa ili bilo šta za kuću, poklone za bližnje i daljnje. Ako treba nekoga uvjeriti da nešto kupi, ta sam. Ali za sebe sam grozota od žene. Dakle, uđem u butik, izaberem nekoliko komada odjeće i do kabine mi splasne volja. Onda mi onaj dosadni racionalni dio proradi i sve vratim na police i izađem iz butika nekako sretna. Nisam normalna, to žene ne rade. Žene kupuju i ne razmišljaju, tako kažu – napisala je, između ostalog, ona na svom Instagram profilu. 
 

Ako je suditi po njenim objavama na Instagramu, Danijela je u posljednje vrijeme najviše okupiranja čuvanjem unuke Balie. 

View this post on Instagram

Ja znam gdje će Balie ići kod zubara kad bude potreba😁. Prije neki dan sam vam najavila da ću poklanjati nešto, pa u suradnji sa @ismile_esthetic (iz mnogo razloga ih volim) poklanjamo slijedeće : Poklon 2x “iSmile kids” ,paket za djecu koji uključuje : -potpunu restoraciju/popravak svih zubića , -profesionalno ciscenje , poliranje i zaštita zubića, edukacija o oralnoj higijeni i upoznavanje kroz igru. Dodano za roditelje i užu obitelj 20% popusta na usluge opća dentalne medicine i protetike ,uključujući estetske ljuskice i krunice. Sve što trebate učiniti jest da zapratite @ismile_esthetic, u komentaru ispod slike tagirate osobu koja ima klinca kojem treba sanacija zubića. Još vam želim napomenuti da su svi specijalistički pregledi i dijagnostike besplatni kao i usluge Rtg – a i 3d Rtg snimke. Vjerujte mi da će vaši klinci biti jako zadovoljni kad dođu u @ismile_esthetic . Dakle, bacite se na posao i tagirajte nekoga kome možete donijeti sreću. Sretnike izvlačimo u srijedu kad će biti objavljen novi giveway. #ismile #dental #dentalesthetic #pazitezube

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti