Severina ponovo prekršila zabranu: Objavila fotografiju sina

Piše: Redakcija

Hrvatska pjevačica koja je nedavno privremeno izgubila starateljstvo nad sinom Aleksandrom na društvenoj mrežiInstagrampodijelila je njegovu fotografiju.

Severina Kojić prijee nekoliko sedmica je doživela izuzetno težak udarac: sud u Zagrebu odlučio je da će njen sin Aleksandar ubuduće živjeti s ocem, biznismenom Milanom Popovićem. S majkom će dječak provoditi tek po 88 sati mjesečno, javili su tada hrvatski mediji.

Pjevačica je nakon toga istakla da neće prestati da se bori, a sada je na Instagramu podijelila fotografiju Aleksandra na kojoj mu se ne vidi lice i u opisu podijelila nježne stihove pesme “Galeb i ja” Olivera Dragojevića:

Njeni brojni obožavatelji dirnuti su ovim Severininim emotivnim gestom, ali on predstavlja kršenje odluke suda, pišu regionalni mediji.

Naime, na zahtjev Severininog bivšeg vjerenika i Aleksandrovog oca Milana Popovića, pjevačica i njen suprug Igor Kojić svojevremeno su morali da uklone sve Aleksandrove fotografije s Instagrama i za to plate novčanu kaznu. Sud je, kako se tada pisalo, zabranio bilo kakav vid javnog eksponiranja dječaka.

 

Pročitajte još