Uz novu fotografiju malenog Archieja kraljevski par poželio sretnu 2020. godinu

Piše: Redakcija

AFP

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa, princ Harry i Meghan Markle podijelili su još jednu fotografiju malenog Archieja i još jednom razniježili sve njihove pratioce na Instagramu. Naime, par je podijelio kompilaciju od devet najvažnijih trenutaka u 2019. godini i to uz pjesmu benda Coldplay ‘Clocks’.

– Bilo nam je divno upoznati mnoge od vas širom svijeta i jedva čekamo upoznati vas još više iduće godine. Nadamo se da će 2020. svakome od vas donijeti zdravlje i sreću – napisali su Meghan i Harry uz objavu na društvenoj mreži.

Podsjećamo, kako je to prenio Daily Mail kraljevski par je ovaj Božić proveo u kanadskom skrovištu u Vancouveru, a objavljena fotografija malenog Archieja vjerovatno je napravljena tamo. Na fotografiji se vidi kako princ Harry stoji uz jezero i u naručju drži malenog dječačića. Archie na glavi ima kapicu, a obučen je u smeđu jaknu i čizmice od ovčje kože koje su bile dar australskog guvernera Petera Cosgrovea.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti