Poznata glumica priprema se na život iza rešetaka: Potražila pomoć stručnjaka

Piše: Redakcija

AFP

Glumica Lori Loughlin i njen suprug, modni dizajner Mossimo Giannulli optuženi su da su Singerovoj fondaciji platili čak 500.000 dolara u 2016. i 2017. kako bi ona predstavila njihove kćerke kao veslačice i uključila ih u tim na Univerzitetu Južne Kalifornije. U aferu s mitom na američkim fakultetima uhvaćeni su i glumica Felicity Huffman koja je na isti način željela da njena kći Sofia upiše prestižni univerzitet.

Magazin People prenosi kako je Loughlin svjesna da bi mogla dobiti dugogodišnju zatvorsku kaznu te da se glumica već priprema na život iza rešetaka, iako se još uvijek nada da će biti oslobođena, kao i njen suprug.

– Lori želi biti spremna na svaku moguću situaciju. Angažirala je stručnjaka za pomoć koji je već savjetuje i upoznaje s okolnostima u zatvoru te načinima na koje preživjeti novonastalu sitauciju – izjavio je izvor blizak glumici za amerčki medij.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti