Kada su pročitali Bradovo ime: Reakcija Jennifer Aniston o kojoj svi pričaju

Piše: Redakcija

Na sinoć održanoj dodjeli nagrada “Zlatni globus”, poznati glumac Brad Pitt dobio je nagradu za najboljeg sporednog glumca i to za ulogu u filmu “Bilo jednom u Hollywoodu”. Tokom govora Brad se našalio na račun svog ljubavnog života, te nasmijao sve prisutne. 

– Htio sam povesti mamu, ali na kraju ipak nisam jer ispada da sam u vezi sa svakom ženom koja stoji pored mene, pa bi to bilo malo čudno – rekao je on. 

No, osim Brada, snimatelji su, dok je preuzimao nagradu, snimali i njegovu bivšu suprugu Jennifer Aniston s kojom ga u posljednje vrijeme ponovo povezuju. Naime, nezapaženo nije moglo proći to da je Jennifer aplaudirala Bradu, što je predstavnicima stranih medija bilo dovoljno da zaključe da su u dobrim odnosima. 

– Naletio sam na Jennifer i mi smo dobri prijatelji – rekao je Brad Pitt u intervju za Entertainment Tonight. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti