Nataša Bekvalac: Pomoć bivšeg supruga

Piše: Redakcija

Poznata pjevačica Nataša Bekvalac u jednoj je emisiji pričala o izazovima roditeljstva, posebno onom koji se odnosi na njenu kćerku Hanu, koja je trenutno u pubertetu. 

– Hana mi pomaže i laže i mulja…. Ja sam majka 12-godišnjakinje, za nekoliko mjeseci 13-godišnjakinje, tako da se nosim sa svim problemima koje nose te godine – rekla je ona. 

Nataša je otkrila i to da je potražila pomoć bivšeg supruga, Haninog oca Danila Ikodinovića. 

– Hana je sada u periodu puberteta i moram priznati da sam pozvala Danila u pomoć, a mogu vam reći da uživam dok ih gledam zajedno. Ja sam malo opasnija kada je vaspitanje u pitanju, za razliku od Danila, koji je blaži prem Hani i zaista joj pomaže – rekla je ona. 

A u kakvim odnosima su Nataša i Danilo nedavno je za “Alo” otkrio izvor blizak pjevačici. 

– Njih dvoje odlično funkcionišu i kćerka nikada nije mogla da osjeti da postoji tenzija među njima. Hana je uglavnom vrijeme provodila s Natašom, ali kada bi Danilo imao vremena ili kada bi ona željela da vidi oca, Nataša joj nikada nije branila da ide kod njega. Sada joj je bila potrebna pomoć, pa je odlučila da pozove bivšeg muža – rekao je izvor.

Podsjećamo, Nataša uz Hanu ima i mlađu kćerku Katju. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti