Britanka poginula u želji da napravi selfie uz izlazak sunca

Piše: Redakcija

Madalyn Davis iz Lincolna u Engleskoj preselila se u Australiju, u želji da započne novi život. Otišla je na jedno slavlje u Vaucluseu u subotu navečer, a oko 6 i 30 sati odlučila je s još sedam prijatelja otići na popularnu liticu Diamond Bay da gledaju izlazak sunca, prenosi Mirror.co.uk.

https://www.instagram.com/p/B6BJkoYH-Ap/

https://www.instagram.com/p/B19birfn9jj/

Popeli su se i preskočili ogradu kako bi sjedili na rubu ovog mjesta popularnog za fotografiranje. Nesretna djevojka htjela je napraviti selfie, ali okliznula se i pala s litice. Od tada joj se gubi svaki trag, a njena porodica zabrinula se jer im se nije javljala, pa su pomoć potražili na internetu objavom: “Je li netko vidio Maddie? Ne možemo nikako kontaktirati s njom od kada je otišla sinoć van.” Ubrzo tog jutra jedan član porodice potvrdio je da mladog modela više nema. Madalyn opisuju kao prekrasnu izvana i iznutra i slobodnog duha.

https://www.instagram.com/p/B1cCQNzn_gD/

https://www.instagram.com/p/B2fB6ZyHXh2/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti