Selena Gomez se vratila u velikom stilu i nema namjeru stati

Piše: Redakcija

AFP

Mlada glumica i pjevačica Selena Gomez ušla je u ovu godinu s velikim filmskim projektom „Dr. Dolitle“, a paralelno promovira i svoj povratnički album „Rare“. Selena je u „Dr. Dolittleu“ s Robertom Downeyjem Jr.-om u glavnoj ulozi, posudila je glas žirafi Betsy, a u intervjuu za Variety je otkrila kako se nada kako će ova godina biti vrlo uspješna.

AFP

– Jako sam uzbuđena što sam dio ovog projekta. Da su me nazvali bilo kada, ja bih rekla da pristajem. Ispostavilo se da je rediteljicina kćerka moja velika obožavateljica i čak se moj lik zove po njoj. To je baš slatko – kaže Selena koja je glumi i pjeva još od djetinjstva.

AFP

Osim što je čeka puno posla oko promocije tog filma, Selenin novi album „Rare“ je izašao samo dan prije svjetske premijere „Dr. Dolittlea“. Radi se o njenom prvom albumu nakon četiri godine izbivanja sa scene, s kojeg je zasad skinuto nekoliko uspješnih singlova.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti