Nakon što je objavila da je promijenila spol, objavila prvi video kakva je bila kao dječak

Piše: Redakcija

Jedna od najpoznatijih YouTuberica modnog svijeta, Nikkie de Jager poznatija kao Nikkie Tutorials, prije nekoliko je dana na svom kanalu priznala da je rođena kao muškarac. 

Fanovi su bili u potpunom šoku kada je rekla da je već sa šest godina osjećala da se rodila u pogrešnom tijelu. Sa 14 je godina krenula piti hormone, a s 19 je već bila formirana žena.

No, ipak je priznala je da je ovu tajnu otkrila jer su joj neimenovane osobe prijetile kako će sve otkriti medijima pa je ona odlučila uzeti stvar u svoje ruke. 

Čim je njeno priznanje postalo viralno, neko je “iskopao” prvi video koji je objavila na YouTubeu i to davne 2008. kada je imala samo 14 godina i kada je krenula s procesom preobrazbe u ženu. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti